'' Vi suger, alltså inte bara suger, vi värkligen suger''

provridning i tisdags då för gymnasiet, ridlärarna ska dela in oss i passande grupper så vi på bästa möjliga sätt kan utväcklas ridmässigt. Låter bra men har ingen aning om vilken grupp jag hamnar i, red så otroligt slarvligt och undar hur jag tänkte på nu i efterhand. :s Red en ponny som hette Cindy. Liknar Klådan.

Jobbiga regler som ska följas. Onödiga regler. Jag kommer rida på Farsta nu i början sedan kanske man byter efter en tid, men är ganska nöjd. Deras hästar ska tyderligen vara väldigt bra utbildade (enligt ridskolan själv).

Förövrigt så suger jag och Clara på att åka kommenalt, nästan varje dag har vi tagit fel/missat bussar och tåg. hahahaha måste nog ta och skärpa mig med tider, för annars får jag inte mitt studiebidrag. :-(

(Om personen på bilden vill att jag tar bort denna bild så gör jag naturligtvis det! lämna en kommentar bara)


angel or devil say what

Red Zorban igen, Vi red upp till fårhagen och hoppade. Allt gick bra och är jätte nöjd!
I början var hon väldigt kort i stegen och trippade med huvudet högt men kröke på nacken. Not good, men efter lite arbete iframskritten längde hon fint på stegen och gick väldigt fint. :)
Hahaha alla tycker hon ser ut som Musse-pigg i hennes nya fina träns. Det är alltså två ringar som sitter på utsidan av tränset, dom är till för en inspänning som ska hindra henne ifrån att bocka. Men inget jag behöver ha på henne.

Fåren var i samma hage och kan ju säga att hon inte direkt var förtjust i dom, haha. Hon försökte stanna till före och efter hindrerna men endast på dom två första stockarna men vi kom över dom. Hon gjorde allt hon skulle så har inget att klaga på!

Bilder på Malin och Prippen från Juli-2011

Bild ''bomb'' på Malin och ridtravaren Prippen,har minst sagt dåligt samvete för att jag har varit så seg med att lägga upp bilderna(som alltid) men inte så mycket att göra när tiden inte räcker till.
Så nu får ni njuta eller blunda. ;)

Måste säga att det är väldigt roligt att fota dom båda. Dom ''utstrålar-gläjde'' eller vad man ska säga och passar. Och båda är bra foto modeller, Tycker ridtravare är lättare att fota än andra hästar då dom har mer luftiga steg om man ska jämföra med en framtung ridskolehäst. ;)
Bara vad jag tycker.

- Malin resten kommer upp på fb!


Tid perfektionisten. ;)

Var nära på att missa ridlektionen på Nacka ridklubb i tisdags, det är inte lätt att komma ihåg allt! Åkte ifrån stan runt 15:00 och skulle vara på plats i stallet tio i fem och ridgrejerna låg ute hos Ronija, men jag hann på pricken.

Red Zorba, har tänkt hela sommaren att ska börja rida störrehästar och lämna ponnystadiet. Men no way säger jag bara, det gick för bra för att nt fortsätta rida minisar. Sista tiden av passet gick hon i from i alla gångarter. Vilket jag tror att jag aldrig fått någon häst att göra, så vart lite glad.
Hon ska tyderligen ha blivigt busig på senaste. :-P
märkte inget, bara ett fjutt bocksprång. Eller litet för och vara henne kanske jag ska säga. :-P

Och Tack för alla fina kommentarer i gamla inlägg om mina bilder, alltid kul att få respons på det man gör! även om vissa gör det för att reklamera sina bloggar. ;)

Tävling

tävling
http://hastochpownii.myshowroom.se/jump-with-style-2/ 

So much to do, so little time

Vill sova, är trött men tvingar mig själv att fixa med lite bilder.
Får inte så mycket tid om dagarna till att fixa alla bilder som jag fotar på mina kompisar. Åker till stallet på Förmiddagen o jobbar och rider, efter det åker jag till stan för familje grejer så kommer hem typ 10 på kvällen. Så trött blir man.

För 2 veckor sedan fick min kusin en liten bebis vid namnet Leoni. Hur söt som helst! Så tog självklart med kamran till sjukhuset och fotade, fick till några riktigt bra bilder. :) och dom vill ju såklart hon ha, men får ju som sagt tråkigt nog inte så mycket tid för att fixa bilderna och skicka iväg dom. Typ 3 bilder om dagen hinner jag med.

Så roligt att fota men så lite tid att kolla på dom, blää. Ska föraöver alla bilderna från hårdisken och datorn till skivor. Är livrädd att hårdisken ska paja så att alla bilder försvinner, gud vad ledsen jag skulle bli då. :(


RSS 2.0