Täby ponnygallop

Idag var jag iväg till Täby för att vara fotograf till Dennis och Maximus när dom tävlade ponny-sm.
Fast det var '' låtsas sm'' Alltså om man vann så var man inte bäst i Sverige, något sånt. Men det var kul, Lina följde med som skötare till dom båda hästarna. Blev nöjd med bilderna och lite skillnad från dom jag fotade igår på velam, dom var katastrof. Pinsamt.

I Maxis lopp kom han näst sist och för Dennis del kom han på plats 4, kom två shettisar lösa inne på banan också vet att dom fångade en av dom ganska fort men den andra fortsatte tydligen ner mot stora vägen (kom aldrig ut på den) men dom båda mode nog bra. Ska lägga upp dom i veckan ( som jag säger för ofta) men har som vanligt tagit på mig för mycket foto ''jobb''. Men mitt mål är iaf att alla bilder blir färdiga inom veckans slut.
Ska uppdatera om mina ridpass så jag ska komma ihåg hur det gick osv. Mest för min egna skull!  Gammal bild från Runsten som låg i mitt arkiv men ej visats. Godnatt!

runt 2-3 timmar till min praktik wohow

Praktiken ska ju fixas nu, vi fick 1 och en halvdag på oss att hitta platser. Jo man tackar!
Tänkte först på Siggesta Ryttarsällskap och Östermalms Ridskola vid Ryttarstadion och det blev Östermalm. Men blev sen förfrågad om att byta till Södertörns Ryttarcenter. Funderade lite och tänkte att jag vet redan hur det är att jobba på en ridskola. Så valde Södertrön eftersom att det är en del av min utbildning och ska välja något som jag tycker är intressant.

Så tror det blir bra med ST det kommer inte bli så mycket stallgöra tyderligen som jag hade fått göra på en ridskola utan blir mera handhav av unghästar,föl och lite ridning. :)
Så taggar nu för det kmr bli nice, kommer gå upp klockan halv 4 senast för att hinna till klockan 07:25 som jag börjar jobba tsm med en kompis. :)


Ung Cancer.



Saknar och älskar dig pappa. Det är så orättvist.

RSS 2.0