Hästen har party ute i regnet

Det spöregnar ute och jag ska ta moppen ut till stallet. Borde egenterligen absolut inte göra det, men fick ett samtal om att Ronija ha rymt ifrån hagen så vill ut så fort som möjligt och hitta henne. Tror faktiskt inte att hon är så långt bort utan har not stannat vid närmsta matplats som jag känner hästen rätt.

Det var samma sak med en annan häst för några veckor sen, rymde från samma hage och rymt. Då hittade två poliser honom, men han var borta dagen efter. Konstiga hästar.
Tror att tösen är i regnet och partar lite granna.


Summerlov - E

Yeees jag har klarat hela lågstadiet - Högstadiet!
woop woop
I torsdags var det sista dagen som alla i min klass träffades tillsammans, kommer värkligen sakna 9an. haha jag är värkligen ensam om att tycka det, det är gymnasiet man har längtat efter, så det är sjukt att jag säger det.
Men dom två sista dagarna kom jag och tänkta på hur sjukt roligt och underhålladet det har varit. Kommer sakna vissa lärare. Och vissa i min klass, men kontakten kommer hållas. Men bara själva grejen att våran klockrena klass kommer ''splittras'' suger. :P  sååå poetsikt skrivet!

från 8an till halva 9an
spårade vid ganska mycket, mycket bråk mellan oss och lärarna. Men det har varit kul. Minns ett tillfälle när min kompis fick låss hela dörren när hon smälde igen den!
haha så fail men så kul. 

Juste, det kommer inte vara ridning i Velam på hela sommaren så får nöja mig med min lilla plutt. :)
vi två har mycket att jobba med. Nej nu ska jag bara njuta av sommaren och försöka att inte sova bort dagarna.


Stockholm Equestrian Games

Imorgon vid onkänd tid ska jag och tre till Ryttarstadion.
jumping dressage and eventing...trodde jag x)


det ända jag vet är att det börjar klockan nio och fortsätter till klockan sex. Oooch Fooock! Läste nu på hemsidan att det ska vara trängritter hela dagen... jag som ville se dressyren. Livet är orättvisst i bland, har alltid velat fota dressyr i det högre klasserna. Hästarna är förjäkligt snygga.

Men träng är också häftigt att fota kan jag tänka mig. :) 
Btw ska det regna imorgon, får alltid det vackraste vädret när jag ska fota tävligar. That sucks. . .


Ison är high on

Fotade klubbtävligen igen
på siggesta!

Känner att jag alltid håller mig till samma klubbtävligar. Typ Runsten, Velamsund och Siggesta. Men det är kul o fota så varför inte liksom. :P Sist blev Jasmin tävlad, nu var det Hjältens tur. Kan säga att han hade en mycket fin outfit! marinblå på en brunhäst = Globen häst.

Jajamensan!.
haha men som pricken över I't glömde jag sänka ison under Sofias runda som låg över 1000, så nu kan själva tänka hur bilderna blev. Dom slängdes ganska fort till papperskorgen.

Btw så har jag har blivigt ganska duktig med mina bilder tycker jag, håller mig numera inom en vecka med att lägga upp dom. Fast nu kom jag och tänka på ett par bilder som jag glömt...höhö Runsten.



Båda cheyerna fick rosett, Sofia fick två stop första rundan men gick felfritt nästa.

Uppsate från i Måndags, Deltog i maskeradhoppningen på B-ponnyn Mixa.
Gick helt okej, vårat lag kom näst sist! woaahuw!
Banan var rolig och ganska enkel, både jag och isabelle höll på att hoppa en gång för mycket. Första rosetten för överligt :P haha vad töntigt. Ligger efter i det här med tävligar!

RSS 2.0