Älgen pLuS Kaninen

Kändes som jag skulle mosa R dom senaste dagarna. x)
Efter att ha ridigt en stor häst till att gå till ett russ kändes konstigt, storleken skiljer sig något liksom.
I fredags fick jag sällskap när jag red Prippen, vi tog en runda bort mot skevik och in på Värmdö Leden.
Rolig runda faktiskt.

Hoppade av Prippen och sadlade av fort och ner med honom till hagen sedan fort borsta av Ronija och sitta upp, det gick fort! Fick bli halva Sången för henne och in på en stig där jag hittade fina tränhinder med bra mark. :) hindrerna aka pinnarna såg nästan upplagda ut. Hon blev jätte glad, fattade gallop med spättsade öron. Sweete.


Tog bara två skutt. Kom iaf jag ut på någon okänd grusväg så följde den en bit och kom till ett villa omvråde. Red dock inte längre då jag kan göra det någon annan dag i veckan tsm med någon. Lite roligare tror jag.

uppdate Söndag: Tog Prippen idag också, men hade egenterligen andra planer för dagen men stack ut innan 12:00 och red båda hästarna. Dressyr för Prippen på Annebergs paddock i 20min, gick ok. Gick bättre dom andra dagarna. Kort uteritt för tjejen!

värsta texten här.

The ridtrajvaren

Tisdags red jag travaren Prippen och han var sjukt härlig, kan säga att jag faktiskt är lite avensjuk på att Malin får rida honom! fast jag är glad att jag har Ronija. Första 5 minutrarna kändes det jätte konstig med det stora stegen och tanke på att jag rider ett smärt Russ i vanliga fall.

Red iaf till Anneberg och red ett dressyrpass på 20min han var riktigt mjuk och efter 10min gick han i stadig form i traven. :)

svårare vart det i gallopen. Sedan blev det en uteritt. ska hjälpa till med honom i morgon o Lör också.


Resten av dagarna
jag inte har skrivigt om har jag dressyrat, ridigt ut och hoppat. Malin var snäll och fotade med min kamra så dom första ridbilderna på mig och R kommer nog snart. Med andra ord när jag får tid. :P

2011-7-15

Uteritt med Malin sagt och gjort. Red mot Lagnö in bland alla husomvråden med grusvägar, när jag flyttar hem ifrån ska jag bo där och ha häst på det stallet jag rider på nu. Min dröm alltså. :)

Var iaf trevligt och det går bara bättre och bättre när jag rider pluttan och det är så himla roligt.
Det var bra miljö träning att rida mellan husraderna det var folk och detaljer som rörde sig så Ronija tyckte det var lite läskigt. Sista galoppen släppte jag henne och då dundrade hon på som bara den med spettsade öron, så sött. Det är power i henne minnsan.

Bilden är tagen för exakt ett årsedan på Malin o Pripps Royal
Har fixat sommarjobb på gården också som träsgårsmästare. Lol. Men so what jag får bra betalt och det passar bra eftersom att det ligger bredvid stallet.


my new sicksackband friend

vi har fått en liten kompis som ligger och solar på våran bro vid stallet, a snake.
Som tur är den ganska så fredlig, ligger på bron när ingen är där sedan flyttar den sig kvickt när någon kommer. Och vi kan inte göra så mycket åt saken då alla ormar i svergie är fridlysta. Vilket innerbär att man varken får döda eller flytta på den. (Tyderligen får man det om dom i omgivningen utsätts för fara)

Men det går hästar och männsikor där varje dag så risken finns ju att någon kan bli biten, men tycker absolut inte att man ska döda den , men läskigt är det att passera bron då man inte vilken sida den ligger på.

Men iaf så har jag inte ridigt några hårda pass. Skritt och trav, men lill tjejen går två pass per dag så det är nog inget hon tar skada av. Hon är så bort skämd lilla ponnyn. Lever som en prinsessa. :)
Rider tsm med Prippen idag, blir någon uteritt i varjefall, kanske ner mot Langnö?


Mors lilla lat hund

Får se om jag kommer börja skriva om mina ridpass
mest nog för att jag själv ska komma ihåg och kunna kolla tillbaka. Eftersom att jag är så lat och orkar inte hålla på och skriva i någon bok, är på tok för lat för det. Min uppdate suger men vem pallar sitta hemma på sitt sommarlov liksom? precis. ;)

Försöker sola så mycket som möjligt, vill se ut som en pepparkaka men liknar nog mer en röd tomat? nää jag har faktiskt fått till lite bränna iaf. :D


RSS 2.0