Länge sen hurrni!

Kanske dags för ett inlägg hehe, för tillfället har jag hand om 2-3 hästar dagligen men får hjälp någon dag i bland så jag får tid över till annat. Det är två Shettisar och min medryttarhäst. Vissa dagar får jag stressa mer än andra men har gått bra ändå, den som är större är inte inriden så behöver sällskap när jag ska rida och det är inte ofta det finns tillgängligt.

Han är smart för och vara så lite riden, förstår ledande tygeltag och röst men förstår inte riktigt bromsen än, så tar ett tag att få stopp på honom haha. Tycker det är kul att bli riden, bockar och vill gärna hänga på andra hästar som busar ihagen, höll nästan på att åka här om dagen och synd att min kompis inte filmade vid det tillfället för det så säkert roligt ut. Är ju egentligen lite lång men det är inga långa turer vi snackar nu satt det är inget han mår dåligt över.

Kommentarer
Postat av: kevelina

vet du några snygga ridbyxor? länka i så fall till inlägget! skulle vara jätte snällt!

http://kevelina.devote.se/blogs/15593077/snaella-hjaelp.htm#WriteComment

2012-01-06 @ 21:10:33
URL: http://kevelina.devote.se
Postat av: Reby Solo - Hundbloggare

Åh vilka söta shettisar! Vad är din medryttarhäst för ras/strl?

2012-01-06 @ 21:43:54
URL: http://reby.blogg.se/
Postat av: Emelie

Hej! Nu har jag Emelie från ourweekday börjat blogga på en annan blogg. Kolla jättegärna in den bloggen och fortsätt följa mig, design kommer upp i helgen ;)



Många kramar!

2012-01-07 @ 10:03:46
URL: http://jedressage.blogg.se/
Postat av: Emelie

Hej!

Klockan 12 så kommer en överraskning upp på vår blogg. Tror att ni kommer gilla den, kolla in på bloggen då och se vad det är.



Kram ;)

2012-01-08 @ 10:44:49
URL: http://jedressage.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0